Blog

GİYOTİN CAM BALKON MODELLERİ

Balkonlar özellikle yaz ayları için çok keyifli oluyor. Eşle, dostla, arkadaşla ettiğiniz sohbetlerinize eşlik eden balkonlarınızın keyfini dört mevsim sürmek istemez misiniz? Eliz’in cam balkon modelleri ile bu duruma çözüm getirebilirsiniz. Eliz’in; katlanır cam sistemleri, sürme cam sistemleri, giyotin cam sistemleri ve kış bahçesi sistemleri ile yaşam alanınızın formuna göre ölçülendirilip dört mevsim ferah alanlar yarabilirsiniz.

GİYOTİN CAM BALKON NEDİR?

Eliz Cam, kaliteli ve ustalık isteyen işçiliğiyle giyotin cam balkon sistemlerini diğer şehirlere verdiği bayilikleriyle Türkiye’nin her şehrine sunar. Eliz’in giyotin cam balkon sistemleri; iş merkezleri, ofisler, özel konutlar, alışveriş merkezleri, kafeler, restoranlar kısacası dört mevsim kullanılmak istenilen mekânlara fazlasıyla konforu getirir.

GİYOTİN CAM BALKON İLE KONFOR YANI BAŞINIZDA

Temiz hava almak veya dinlenmek için evin en güzel yeri olan balkonlara veya kafelerde açık alanlara ihtiyaç duyulur. Çünkü balkonlar ve kafelerin giyotin camla kaplı yerleri, yaşam alanlarınızın dışarıyla bağlantı kurduğunuz konforlu mekânlardır. Peki bu konforu neden tek mevsimle sınırlıyorsunuz? Eliz’in giyotin cam balkon sistemleriyle dört mevsimi yaşamanız mümkün. Her projeye ve yapıya mükemmel bir uyum sağlayan Eliz’in giyotin cam balkon modelleri, cam balkon sistemlerinde karşılaşılan mekanik sorunlara maksimum çözüm sunar. Eliz’in gelişmiş teknik donanımlarıyla üretilen giyotin cam balkon sistemleri, kauçuk fitilleri sayesinde sızdırmazlığı ve hava geçişini minimuma indirerek güvenli bir yaşam alanı sunar. Kullanıcı deneyimini esas alan, şık bir tasarımla geliştirilen Eliz’in giyotin cam sistem modelleri her yerin tarzına ve formuna göre ölçülendirilip montajı yapılır. İhtiyaca göre Eliz’in giyotin cam sistem modellerini seçerek siz de ayağınıza konforu getirin.